“Ze heeft mij een groot gevoel van begrip en vertrouwen gegeven. ”

Door het traject wat ik met Danielle heb doorlopen zijn voor mij de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik ben gaan inzien wie ik écht ben.
Heidi van drie

een beter beeld van jezelf in 1 sessie

Het gevoel dat je steeds maar in hetzelfde rondje blijft lopen. Dat het niet helemaal gaat zoals je eigenlijk zou willen. Dat je eigenlijk wel een keer een spiegel voorgehouden wilt krijgen maar niet weet wie dat zou kunnen doen. Je je niet meteen voor een lange tijd aan een coach wilt binden maar wel even een zetje in de rug kunt gebruiken om weer de juiste focus te krijgen om door te gaan. 

Boek een beeldvangersessie

2.5 uur lang krijg jij mijn volledige aandacht. Ik help je duidelijk te maken waar je blinde vlekken zitten, wat je missie is in het leven en hierbij concrete doelen te formuleren.

Welk beeld heb je van jezelf en klopt dat beeld wel. Hoe zie je jezelf. Wat ken je goed en wat zijn jouw blinde vlekken. Wat maakt dat je doet wat je doet en vooral ook waarom je bepaalde dingen niet doet. Kortom wie ben je en wat maakt je uniek. Wat zijn je patronen en wat zijn je drijfveren. Het laatste deel van de sessie maak ik een mini reportage van je zodat je zowel van de achterkant (je verhaal) als je voorkant (foto) een goed beeld hebt. Je ontvangt na afloop een mooie blauwdruk van jezelf als anker.

“Danielle daagt je uit om uit te spreken wat je vanuit de basis belangrijk vind en nodig hebt. ”

Ze spreekt vanuit haar eigen ervaring en kennis op de juiste momenten. Dit hielp mij tijdens de sessie om dichter bij mezelf te komen en inzicht te krijgen in hoe ik de dingen aanpak. Vervolgens niet los te laten maar tot actie en verandering te komen.
Dit zonder haast. De open sfeer gaf mij vertrouwen.
Ellen van der Ploeg

Opzet sessie :

Aantal vragen vooraf
2,5 uur coaching 1 op 1 op locatie,
Een beter beeld van jezelf,
Inzicht in jouw verhaal
Een minireportage. Je ontvangt na afloop een mooi beeld en een blauwdruk van jezelf.

 

295,- *


Gesprekken vinden plaats in Utrecht. Ik werk vanuit het coachhuis.

*betaal je het zelf dan is het inclusief btw. 

Waarom kiezen voor mij...​

Je krijgt mijn volledige commitment en persoonlijke begeleiding.
Ik help je duidelijk te maken wat je missie is in het leven en hierbij concrete doelen te formuleren.

Het is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en de toekomst, van jezelf en die van anderen. Ik ben vitaliteitscoach, stresscounselor, mentalcoach en KATA coach. Ik heb NLP practicioner en Systemisch werken als achtergrond. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Mijn missie is mensen raken waardoor ze weer in beweging komen. Ze AAN zetten, van de automatische piloot naar de handbediening. Ik ben een echte beeldvanger. Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende binnen het bedrijfsleven in combinatie met mijn achtergrond als fotograaf heb ik oog voor dynamieken die zich afspelen binnen mensen en groepen. Dat wat voelbaar is maak ik zichtbaar met mijn observerende, nieuwsgierige en open blik.

Ben je nieuwsgierig naar deze sessie neem dan contact met mij op of meld je direct aan via onderstaande knop.

“Als sterke vrouw vond ik het best spannend om een sessie met Daniëlle aan te gaan maar ik voelde de nood om te vertragen en wilde stilstaan bij wat niet gezien werd. ”

Tijdens de wandelcoaching ontdekte ik een heel nieuwe zienswijze om naar mijn eigen achtergrond te kijken en deze met meer zachtheid te omarmen. Er viel een stuk boosheid weg en in de plaats kwam begrip, luchtigheid en blijdschap. Een boost om ten volle van jezelf te gaan houden.
KASIA KAMINSKA