Beeldvangersessie

In 2 uur tijd een beter beeld van jezelf. Een bijzondere sessie binnen en in de natuur, waarin we helder krijgen waar je op vast loopt en onderzoeken wat je nodig hebt voor de volgende stap. 

Ontdek je blinde vlekken en creëer ruimte in je hoofd

Het gevoel dat je steeds maar in hetzelfde rondje blijft lopen. Dat het niet helemaal gaat zoals je eigenlijk zou willen. Dat je eigenlijk wel een keer een spiegel voorgehouden wilt krijgen maar niet weet wie dat zou kunnen doen. Je je niet meteen voor een lange tijd aan een coach wilt binden maar wel even een zetje in de rug kunt gebruiken om weer de juiste focus te krijgen om door te gaan. 

2 uur lang krijg jij mijn volledige aandacht. Ik help je duidelijk te maken waar je blinde vlekken zitten, wat je missie is in het leven en hierbij concrete doelen te formuleren.

Welk beeld heb je van jezelf en klopt dat beeld wel? Hoe zie je jezelf? Wat ken je goed en wat zijn jouw blinde vlekken? Wat maakt dat je doet wat je doet en vooral ook waarom je bepaalde dingen niet doet? Kortom wie ben je en wat maakt je uniek. Wat zijn je patronen en wat zijn je drijfveren?

Tijd om even stil te staan en te reflecteren. Om terug naar de kern te gaan en te onderzoeken wie je nou eigenlijk bent, en wat je graag wil.

We hebben andere mensen nodig om ons te vertellen wat we zelf niet zien. Het zijn de blinde vlekken die ons eigen functioneren kunnen ondermijnen.

Over mij

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, een echte beeldvanger. Jarenlang ben ik fotograaf geweest naast mijn leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Je zou wel kunnen zeggen dat ik van observeren…echt kijken…mijn beroep heb gemaakt. Ik hou ervan om mensen, vooral vrouwen, een beter beeld te geven. Niet meer alleen in de vorm van een foto, het plaatje aan de voorkant maar vooral wat speelt er bij iemand in zijn binnenwereld. 

Mijn missie is mensen raken waardoor ze weer in beweging komen. Ze AAN zetten, van de automatische piloot naar de handbediening. Ik ben een echte beeldvanger. Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende binnen het bedrijfsleven in combinatie met mijn achtergrond als fotograaf heb ik oog voor dynamieken die zich afspelen binnen mensen en groepen. Dat wat voelbaar is maak ik zichtbaar met mijn observerende, nieuwsgierige en open blik.

Ben je nieuwsgierig naar deze sessie neem dan contact met mij op.

Welk verhaal vertel je jezelf - opnieuw, en opnieuw, en opnieuw en opnieuw....

Als je niet blij bent met hoe het nu gaat, wordt het tijd om iets te veranderen. Maar… dat is zo simpel nog niet. Dat komt omdat we onszelf continu hetzelfde verhaal vertellen, vanuit onze oude patronen. Ook al is je wilskracht nog zo groot, je onderbewuste reageert zoals het altijd al deed. Dat zorgt ervoor dat je steeds in rondjes blijft draaien. De blinde vlek – je hebt waarschijnlijk niet goed door wat er precies gebeurt, en waarom dit gedrag zich steeds herhaalt. 

Weer “ja” gezegd tegen die stapel extra werk, terwijl je je nog zo had voorgenomen om je grens aan te geven.

Weer je dag vrij opgegeven voor die ene spoedklus.

Weer je planning te optimistisch ingeschat, waardoor je je deadlines niet gehaald hebt en je nu extra stress ervaart. Nog maar een tandje bij.

Hoe komt het nou dat het je steeds weer “overkomt”? Je ziet wellicht best wat er gebeurt, maar het lukt je niet om het te doorbreken. 

Tijdens een beeldvangersessie kijken we naar het patroon, en naar wat er onder dat patroon zit. Je lichaam houdt het niet voor niks in stand – het is nuttig geweest (en het geeft blijkbaar nog steeds iets). 

Bewustwording is de eerste stap naar verandering! Om ruimte te creëren, werken we binnen en buiten. 

Life is like a camera. Focus on what's important. Capture the good times. And if things don't work out, just take another shot.

WAT STAAT ER OP JE GEHEUGENKAART?

Welke verhalen vertel je jezelf? Wat heeft dat verhaal je al gebracht? Hoe is je zelfbeeld? Je krijgt inzicht in je gedachtestromen en wordt je bewust van waar dit gedrag vandaan komt. Als je dit weet, kun je namelijk stap voor stap en heel bewust je verhaal gaan veranderen. 

ZICHT OP JE BLINDE VLEK

We stellen scherp op jouw sterke kanten en kwetsbaarheden, en onderzoeken wat jouw blinde vlekken zijn. 

SCHERP STELLEN VAN JE IDEALE BEELD

Ik gun jou een leven waar je blij van wordt. Als je dat wil creëren, moet je weten wat je doelen zijn en hoe je het graag zou willen. We onderzoeken dit, tackelen de overtuigingen die erbij komen kijken, en kijken naar een eerste concrete stap die je kan zetten, hoe klein ook.

Door het traject wat ik met Danielle heb doorlopen zijn voor mij de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik ben gaan inzien wie ik écht ben.​ HEIDI VAN DRIE​


Heidi
“Danielle daagt je uit om uit te spreken wat je vanuit de basis belangrijk vind en nodig hebt.
Ze spreekt vanuit haar eigen ervaring en kennis op de juiste momenten. Dit hielp mij tijdens de sessie om dichter bij mezelf te komen en inzicht te krijgen in hoe ik de dingen aanpak. Vervolgens niet los te laten maar tot actie en verandering te komen. Dit zonder haast. De open sfeer gaf mij vertrouwen.
Ellen

Praktisch

De beeldvangersessie is volledig op maat en duurt 2 uur. De sessie vindt plaats in Utrecht. 

De investering voor deze sessie is €175 (excl. btw). De sessie wordt soms vergoed door werkgevers. 

Als je het fijn vindt om buiten te werken, werken we buiten. Door buiten te zijn, krijg je letterlijk nieuw perspectief. 

We starten altijd met een korte vragenlijst en telefonische kennismaking, waarin we ook meteen een datum prikken voor de beeldvangersessie.

Inschrijven voor een beeldvangersessie

“Als sterke vrouw vond ik het best spannend om een sessie met Daniëlle aan te gaan maar ik voelde de nood om te vertragen en wilde stilstaan bij wat niet gezien werd. ”

Tijdens de wandelcoaching ontdekte ik een heel nieuwe zienswijze om naar mijn eigen achtergrond te kijken en deze met meer zachtheid te omarmen. Er viel een stuk boosheid weg en in de plaats kwam begrip, luchtigheid en blijdschap. Een boost om ten volle van jezelf te gaan houden.
KASIA KAMINSKA