Loop jij jezelf nog te vaak voorbij en voel je je regelmatig moe en opgejaagd?

Ik help je om je weer te verbinden met wat voor jou echt belangrijk is, zodat je keuzes kunt maken waar je blij van wordt en energie van krijgt. Zonder schuldgevoel! 

Kom uit de overlevingsstand en
neem regie over wat voor jou echt belangrijk is.

Je loopt jezelf regelmatig voorbij, ontspannen is moeilijk. Bij problemen puzzel je liever eindeloos door in je eentje dan hulp vragen. Je voelt je vaak opgejaagd, rusteloos en moe.

Je mist focus en doet vaak maar wat. Meer aan het overleven dan aan het leven. Je weet dat je meer kunt dan je nu laat zien maar het komt er gewoon niet uit. Verandering is noodzakelijk maar waar te beginnen?

Hier ben je niet de enige in. In de huidige tijd waarin we leven wordt er veel van ons gevraagd. Afleiding ligt continu op de loer. Hierdoor is het steeds lastiger grenzen aan te geven en te bedenken wat je nou echt wilt. Misschien herken je ook dat je eigenlijk niet eens de energie en de ruimte in je hoofd hebt om hier mee bezig te zijn.

Tijd om iets te veranderen! Om de regie over je leven weer terug te pakken en oude patronen te doorbreken, zodat je niet steeds weer in die oude valkuilen blijft vallen. 

Ik help je hier graag mee met mijn traject.

Over mij

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, vitaliteitscoach, stresscounselor, mentalcoach en KATA coach. Ik heb NLP practicioner en Systemisch werken als achtergrond.

Mijn missie is mensen te raken waardoor ze weer in beweging komen. Ze AAN zetten, van de automatische piloot naar de handbediening.

Ik ben een echte beeldvanger. Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende binnen het bedrijfsleven in combinatie met mijn achtergrond als fotograaf heb ik oog voor dynamieken die zich afspelen binnen mensen en groepen. Dat wat voelbaar is maak ik zichtbaar met mijn observerende, nieuwsgierige en open blik.

"Door Daniëlle kwam ik erachter dat ik heel erg in mijn hoofd zat"

Ze heeft me geholpen om mijn dromen concreet te maken en uit te voeren.
Sheramise Kuhn

Welke thema's er voorbij komen in het coachtraject:

 • Wat staat er op jouw geheugenkaart?
  Welke verhalen vertellen wij onszelf? 
 • Wie staat er aan het roer; eerst in kaart brengen hoe het nu is want als je iets wilt veranderen moet je wel weten wat dat is. Inzoomen op jezelf; wat staat er op jouw geheugenkaart maw hoe denk je over jezelf; wat is jouw verhaal, jouw zelfbeeld? 
 • Scherp stellen van je ideale beeld Wie wil je zijn; Wat zou je willen dat je kinderen/collega’s etc… over je zeggen als je er niet meer bent hoe zie je eruit in concreet waarneembaar gedrag.  Wat draag je, welke muziek hoort daarbij. Hoe voel je je daar?
 • Zicht op je blinde vlek, eerlijk kijken naar je schaduwkanten en kwetsbaarheden
 • Ken je familie, ken jezelf. Een onderzoek naar je overtuigingenMaak je eigen familieopstelling en krijg inzicht in jouw systeem van herkomst. Wat is je plek. Lichaamsgerichte meditatie maken zodat ze meer belichamen. 
 • Jezelf op waarde schattenWelke waarden zijn belangrijk voor jou?
 • Waarom doe jij het werk wat je doet?
 • Wat geeft jou leven/werk zin? Wat is zingeving en hoe kun je het vergroten zodat je meer betekenis kunt geven aan je leven?
 • Je zelf meer voorop zetteneven wennen, maar jij kan het ook
 • Zonder schuldgevoel je grenzen aangeven

Een traject is altijd persoonlijk en op maat!
We kijken naar wat jij nodig hebt.

De rol van fotografie in het programma

De rol van fotografie in mijn coachtrajecten

….ik stond op een ochtend op en wist de naam van mijn methodiek. ik wist het moet RAW gaan heten. De naam die alles wat ik heb gedaan en geleerd met elkaar verbind…. Zo zie ik de link met de fotografie en de link met de coaching (terug naar het doel).

Een RAW bestand in de fotografie is een onbewerkt bestand. Een bestand waar je nog eindeloos mee kan bewerken om het perfecte beeld te krijgen.

Raw is elkaar tegenkomen in wie je bent. Het gaat er niet om dat je de perfecte mens bent, het gaat erom dat je jezelf bent.

RAW staat voor Reflectie, Aandacht en Wijsheid.

Deze 3 stappen helpen je om in te zoomen op jezelf….door de lens….zo ga je een andere betekenis geven aan wat je ziet. Je gaat met andere ogen kijken naar hetzelde…

Vanuit deze methodiek werk ik met thema’s. Ieder thema zorgt ervoor dat je weer in stap dichter naar het midden gaat. In het midden sta je stevig (als een huis) ben je jezelf.

Zonder maskers, zonder filters. Vanuit hier kun je betere keuzes maken en ervaar je meer innerlijke beslistheid.

Fotografie zet ik dus in als metafoor. 

Het beeld van jezelf - klopt dat wel?

Om een goed beeld te krijgen vraag ik je thuis alvast een aantal vragen te beantwoorden zodat we een mooi startpunt hebben voor ons 1e gesprek.

Welk beeld heb je van jezelf en klopt dat beeld wel. Hoe zie je jezelf. Wat wat zijn jouw blinde vlekken. Wie ben je, wat is belangrijk voor jou en wat maakt je uniek. We gaan jouw doel uitzetten en in kaart brengen wat er voor nodig is om daar te komen en waar je nu vooral tegenaan loopt.

Vervolgens is er om de twee á drie weken een live coachingssessie in Utrecht, of eventueel online.

Elk nieuw begin begint met de eerste stap.

INZOOMEN

Hoe gaat het met je op dit moment? Wat kost je vooral energie en waar loop je op leeg? We onderzoeken alle verschillende gebieden in je leven, en kijken waar verandering nodig is. Als je één ding verandert, heeft dat waarschijnlijk een positief effect op iets anders. Je hebt eerst een compleet beeld nodig, voordat je weet wat je echt kunt veranderen. 

SCHERP STELLEN

Voor verandering is moed nodig. De reden dat het zo lastig is om gedrag blijvend te veranderen is omdat we vast zitten in oude patronen die ons veel gebracht hebben. We stellen scherp op deze overtuigingen en kijken hoe we ze kunnen ombuigen. Welk verhaal vertel je jezelf – bewust of onbewust? Welke patronen kun je terug herkennen? Waar komt dit verhaal vandaan, vanuit je familiesysteem?

EEN SCHONE LENS

Als je je lens schoon maakt, kun je weer helder zien. Als je je overtuigingen en patronen aanpakt, kun je zonder lading bepaalde knopen doorhakken. Dan durf je wel je grens aan te geven, en hoef je niet te pleasen. Dan kun je eerlijk zijn naar jezelf over wat passend is en wat je los wil laten. Welke gedachtes, overtuigingen, angsten of meningen van anderen mag je loslaten? We kijken naar realistische en praktische stapjes in de praktijk, zodat het ook echt voor je vol te houden is. 

Persoonlijk coachtraject

6 live coachsessies van max 1,5 uur in Utrecht

Altijd op jou afgestemd

Het traject duurt 3 á 4 maanden

€995 excl. btw

Daniëlle is een echte spiegel.

Door haar zachte maar krachtige weerspiegeling van mijn eigen woorden en uitstraling leerde ik wat mijn aandachtspunten waren. En kon ik daaraan met haar hulp werken en nieuwe stappen zetten. Het was een fijn traject!
Esther van der lelie

Wat levert dit traject je op

Na dit traject ben je daadkrachtiger en heb je een duidelijk en helder doel voor ogen.  

* Je hebt een concreet actieplan en weet je welke stappen je zet of te zetten hebt.

* Je hebt inzicht in je patronen en je weet waar deze ontstaan zijn.

* Je weet wat je drijft en wat belangrijk voor je is.

* Meer energie en werkplezier en  je bent de stress de baas.

Interesse in een coachtraject? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.