Door het traject wat ik met Danielle heb doorlopen zijn voor mij de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik ben gaan inzien wie ik écht ben. Nu ik dichter tot mezelf ben gekomen maak ik andere keuzes en zoek ik niet langer naar bevestiging. Daniëlle haar kracht ligt in het werken vanuit haar hart en weet daardoor tot de kern te komen. Ze heeft mij een groot gevoel van begrip en vertrouwen gegeven. 

Heidi van Drie

Ik heb zowel persoonlijk als professioneel samen gewerkt met Daniëlle. Een dame met kennis en kunde die spreekt en deelt vanuit eigen ervaringen en hierdoor medewerkers makkelijk kan benaderen en in beweging krijgt. Open, benaderbaar en makkelijk de vertaling kunnen maken op alle niveau’s is iets wat Daniëlle de right women voor coaching job maakt.

Chantal Knippels

Daniëlle is rustig en luistert goed naar je verhaal. Ze haalt de essentie eruit van waar je echt tegen aan loopt. Ze doet dit op een rustige en fijne manier. Het heeft me echt veel geholpen en heb nu een duidelijk beeld hoe ik daar nu verder mee om kan gaan. 

Maud Pieterse