Als hulpverlener vond ik het best moeilijk om mijzelf kwetsbaar op te stellen bij het eerste gesprek. De naarm van haar bedrijf heet Beeldvanger maar voor mij wat het Blikvanger omdat ik jouw blik zag. Je stelde jezelf ook kwetsbaar op. Hiermee creëerde je een veilige omgeving; een opening voor mijn kwetsbaarheid. Dank daarvoor! Op een  mooie manier maakt Daniëlle onderscheid tussen privé, werk en eigen kracht. dit gaf mij overzicht en rust. De beeldende werkvormen waarmee we gewerkt hebben waren erg helpend en izichtelijk. Dit traject was voor mij een steun in de rug om weer de juiste focus te kunnen krijgen om door te gaan met mijn eigen ontwikkeling.  Dank je wel Daniëlle!

Afsaneh Rezamand

Danielle is een echte spiegel. Door haar zachte maar krachtige weerspiegeling van mijn eigen woorden en uitstraling leerde ik wat mijn aandachtspunten waren. En kon ik daaraan met haar hulp werken en nieuwe stappen zetten.

Het was een fijn traject!

Esther van der Lelie

Daniëlle spreekt vanuit haar eigen ervaring en kennis op de juiste momenten. Dit hielp mij tijdens de sessie om dichter bij mezelf te komen en inzicht te krijgen in hoe ik de dingen aanpak. Ze daagt uit om uit te spreken wat je vanuit de basis belangrijk vind en nodig hebt. Vervolgens niet los te laten maar tot actie en verandering te komen. Dit zonder haast. De open sfeer gaf mij vertrouwen. 

Ellen van der Ploeg

Door het traject wat ik met Danielle heb doorlopen zijn voor mij de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik ben gaan inzien wie ik écht ben. Nu ik dichter tot mezelf ben gekomen maak ik andere keuzes en zoek ik niet langer naar bevestiging. Daniëlle haar kracht ligt in het werken vanuit haar hart en weet daardoor tot de kern te komen. Ze heeft mij een groot gevoel van begrip en vertrouwen gegeven. 

Heidi van Drie

Ik heb zowel persoonlijk als professioneel samen gewerkt met Daniëlle. Een dame met kennis en kunde die spreekt en deelt vanuit eigen ervaringen en hierdoor medewerkers makkelijk kan benaderen en in beweging krijgt. Open, benaderbaar en makkelijk de vertaling kunnen maken op alle niveau’s is iets wat Daniëlle de right women voor coaching job maakt.

Chantal Knippels

Daniëlle is rustig en luistert goed naar je verhaal. Ze haalt de essentie eruit van waar je echt tegen aan loopt. Ze doet dit op een rustige en fijne manier. Het heeft me echt veel geholpen en heb nu een duidelijk beeld hoe ik daar nu verder mee om kan gaan. 

Maud Pieterse

Door Daniëlle kwam ik erachter dat ik erg in mijn hoofd zat. Ze heeft me geholpen mijn dromen concreet te maken en uit te voeren.

Sheramise Kuhn