Workshop: Inzoomen op jezelf

Aan de buitenkant ziet het eruit als het perfecte plaatje, maar niets is minder waar. In 2,5 uur laat ik je graag op een frisse, nieuwsgierige manier naar jezelf kijken en onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

Je hebt alles, maar toch mis je iets in je leven...

Als je met je verstand over nadenkt, heb je alles wat je ooit wilde: een gezin, een fijne baan, voldoende geld, een lieve partner, een mooie auto…. De buitenwereld denkt dat je het goed voor elkaar hebt, maar jij voelt je leeg… moe… verveeld, misschien zelfs.

Je hebt een druk leven, maar vooral een druk hoofd: je voelt je verantwoordelijk voor veel dingen en voor de mensen om je heen. Wat zouden anderen vinden? 

Op dit moment herken je wellicht dat er nog weinig is waar je echt van “aan” gaat, of je maakt er op dit moment te weinig tijd voor. Je neemt je steeds voor om het anders te doen, maar dan val je toch weer terug in het patroon van hard werken en anderen op de eerste plek zetten.

Tijd om even stil te staan en te reflecteren. Om terug naar de kern te gaan en te onderzoeken wie je nou eigenlijk bent, en wat je graag wil.

We hebben andere mensen nodig om ons te vertellen wat we zelf niet zien. Het zijn de blinde vlekken die ons eigen functioneren kunnen ondermijnen.

Deze korte workshop is een combinatie van praktische opdrachten, voelen, verbinden en patronen doorbreken.

Over mij

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, een echte beeldvanger. Jarenlang ben ik fotograaf geweest naast mijn leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Je zou wel kunnen zeggen dat ik van observeren…echt kijken…mijn beroep heb gemaakt. Ik hou ervan om mensen, vooral vrouwen, een beter beeld te geven. Niet meer alleen in de vorm van een foto, het plaatje aan de voorkant maar vooral wat speelt er bij iemand in zijn binnenwereld. Ik heb een ontzettende drang naar zelfkennis. Lang heb ik mezelf namelijk weggecijferd en uit beeld gezet. Ik liet me onbewust sturen door negatieve overtuigingen. Doordat ik hier nu zicht op heb heb ik andere keuzes gemaakt en dat maakt deze zelfkennis voor mij heel waardevol. Dat gun ik jou ook. Want hoe mooi is het als je zicht krijgt op je blinde vlek zodat je bewust verder kunt groeien.

Inzoomen op waar je staat en op wat je echt wil

Tijdens de workshop gaan we vooral praktisch aan de slag om jou weer echt bij je gevoel te krijgen. Even echt inchecken bij hoe je je voelt. 

We bepalen als het ware jouw 0-meting: wat is jouw verhaal, waar sta je nu? Hiervoor kijken we naar de verschillende levensgebieden. Want…. als er ergens een lek zit, heeft dat meestal automatisch invloed op een ander levensgebied. Wil je graag een nieuw project opstarten, maar heb je last van negatieve gedachtes? Dan is de kans groot dat je dit al even uit stelt, en dat je ook een gebrek aan zingeving ervaart. Slaap je slecht? Dan is de kans groot dat dit ook impact heeft op je werk of op de verbinding met je partner, omdat je je continu geïrriteerd voelt. Te weinig ruimte voor jezelf en te drukke weken? Dan kan dat ervoor zorgen dat je minder gezond eet. Door te onderzoeken hoe alles met elkaar in verband staat, krijg je meer inzicht in hoe je er nu voor staat en wat op dit moment de meeste aandacht vraagt. Dit geeft overzicht en zorgt ervoor dat je concrete, kleine en behapbare stappen kunt gaan zetten. 

Ik nodig je uit om vanuit inspiratie, speelsheid en vernieuwde energie een nieuwe keuze te maken, waar je hart sneller van gaat kloppen.

INZOOMEN

We gaan zo hard door op de automatische piloot dat we vaak vergeten in te checken. Om iets te kunnen veranderen, moet je eerst weten waar je staat. Hoe voel je je? Kan je zien wat je grootste ruis of stressbron is op dit moment? Is er ook iets wat je juist veel plezier en energie geeft? Wat zou je graag willen? 

SCHERP STELLEN

Als je nadenkt over hoe je je leven echt zou willen inrichten, welke overtuiging komen er dan in je op? 
We nemen de tijd om te reflecteren op jezelf. Om even jezelf scherp te stellen… Welk verhaal vertelt jouw innerlijke stem? Welke beperkende overtuigingen kom je tegen bij jezelf die je tegenhouden om te doen wat je echt wil? 

EEN SCHONE LENS

Ik gun jou een schone lens oftewel een beter beeld van jezelf. Andere gedachtes, zorgen uiteindelijk voor andere acties, en dus voor een ander resultaat. Wat is de eerste kleine, stap die je kan zetten? Welke gedachtes, overtuigingen, angsten of meningen van anderen mag je loslaten? 

"Inzoomen op jezelf, zacht, fijn, stil, mogen, er zijn. Lieve Daniëlle dank voor de fijne workshop, het gezien worden, het mag er zijn gevoel, fijn❤️"
Marieke
"Daniëlle gaf met gevoel en (com)passie de workshop Inzoomen op jezelf. Het was verbazend hoe snel iedereen zich op haar gemak voelde en tot de kern kwam. We moeten zoveel van onszelf en denken dat onze omgeving dat eist, maar wat wil je zelf nu echt? Een hele lastige vraag waar Daniëlle mij in ieder geval goed mee op weg heeft geholpen."
nadine

Extra: 1-op-1 coachsessie na afloop

Als stok achter de deur krijg je na de workshop nog een korte 1-op-1 coachsessie online als incheckmoment. Ik hoor graag hoe het met je gaat, en samen duiken we nog even de diepte in. 

Een eerste stap, maakt het verschil.

Het is waarschijnlijk niet het gebrek aan inspiratie, dat ervoor zorgt dat je nog niet staat waar je nu staat.

Grote kans dat het je beperkende overtuigingen zijn die je in de weg zitten, of dat je het project zo groot voor jezelf maakt dat je het steeds blijft uitstellen. Wat het ook is: tijd voor een eerste stap, hoe klein ook. Inspiratie. Focus. Beweging.

Vanuit die eerste stap is het makkelijker om nog een kleine stap te zetten. Hoe cliché ook: iedere droom begint met een kleine, eerste stap. 

"Afgelopen zaterdag de workshop ‘inzoomen op jezelf’ gevolgd bij Daniëlle. Waar ik van tevoren zo tegenop zag, was binnen 5 minuten verdwenen. Daniëlle heeft een natuurlijke gave om binnen no time een vertrouwelijke en rustige sfeer te creëeren. De oefeningen die we gedaan hebben waren voor mij als beginnende ‘inzoomer op mijzelf’ verhelderend en fijn om te doen."
Saskia
"Een ochtend "Inzoomen op jezelf".... : een warm welkom, een fijne ruimte, een stel mooie vrouwen bij elkaar, een zeer doeltreffende eerste oefening, een veilige bedding, een fantastisch begeleiden van Danielle, een creatief vormgegeven progamma, een schatkistje vol bewustwoording en inzichten, kortom.... , een heel mooi kadootje aan jezelf !!!"
Jacqueline

Praktisch

De volgende workshop staat gepland op:

– Zaterdag 31 augustus 09:30 – 12:00 

 

De investering in jezelf is €55. 

De workshop vindt plaats in Utrecht.

Koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen. 

Inschrijven voor de workshop

“Ze heeft mij een groot gevoel van begrip en vertrouwen gegeven. ”

Door het traject wat ik met Danielle heb doorlopen zijn voor mij de puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik ben gaan inzien wie ik écht ben.
Heidi van drie