Ik ben Daniëlle Krijtenburg, beeldvanger. Ik daag vrouwelijke managers uit tot groei, door hun blinde vlek te vangen zodat ze een beter beeld krijgen van zichzelf waardoor ze bewust verder kunnen.

Meer zingeving zonder schuld
gevoel

Voor vrouwen in het bedrijfsleven die altijd het gevoel hebben te kort te schieten en waarbij de balans al een tijdje zoek is.

Iedereen heeft blinde vlekken (maar die van jezelf zie je niet) We hebben andere mensen nodig om ons te vertellen wat we zelf niet zien. Het zijn de blinde vlekken die je eigen functioneren en dat van je bedrijf kunnen ondermijnen.

“Ben Tiggelaar”

Werkende moeder zijn in deze maatschappij is niet makkelijk. Je moet namelijk moeder zijn alsof je niet werkt en werken alsof je geen moeder bent. "Elize Mees"

AANBOD

Is tijdsdruk je grootste uitdaging en ben je altijd op zoek naar de balans tussen je  drukke baan en je gezin en daardoor altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen. Je wordt eigenlijk geleefd en je bent de grip en de regie kwijt over je leven. Zonde. Kijk hier wat ik voor je kan betekenen zodat je weer in balans komt. 

Beeldvangersessie 2.5 uur

Coachingstraject voor langdurig resultaat

Teamtraining voor meer impact

Over mij

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, beeldvanger.  Ik hou van creëren, van mooie dingen maken. Mezelf onzichtbaar maken en observeren zijn kwaliteiten van mij, ik heb er zelfs mijn beroep van gemaakt. Met veel plezier heb ik jarenlang als fotograaf het beeld gevangen van mensen en momenten. Iets vastleggen in de meest pure vorm, zonder bewerking, daar hou ik van. Gewoon zoals het is, dat waar het echt om gaat. Noem het een hang naar echtheid. Daarnaast heb ik bijna de helft  van mijn leven als leidinggevende gewerkt in een grote organisatie. 

Na al die jaren de “voorkant” te hebben vastgelegd groeide de nieuwsgierigheid naar diepgang, naar de mens achter het platte beeld. Welk verhaal draagt iemand met zich mee. Wat maakt nou dat je doet wat je doet, waar ga je weer van “AAN”. Kortom wat laat jij van jezelf zien en vooral ook wat laat je niet zien.

Jaren geleden kwam ik erachter dat ik mijn werk grotendeels op de automatische piloot uitvoerde. Ik deed gewoon mijn ding, zonder er al te veel over na te denken. Ik ging met de stroom mee en deed maar iets tot ik een wake-up call kreeg doordat mijn privé leven op zijn kop stond. Het heeft ertoe geleid dat ik mezelf weer ben gaan ontwikkelen en inmiddels heb ik helemaal het roer omgegooid. 

Mensen terugbrengen naar de essentie, dat is wat ik doe. Door ze bewust te maken van hun patronen en te kijken waar het gedrag wat zichtbaar is vandaan komt ontstaat er weer ruimte en beweging. Ik hou eigenlijk een spiegel voor zodat je jezelf weer een beetje beter leert kennen. Ik ben voorgegaan en het heeft me veel gebracht. Ik gun dat iedereen. Jezelf af en toe even stil zetten. Als je altijd maar gewoon met de stroom meegaat en nooit de tijd neemt om te achterhalen wat belangrijk is voor jou dan haalt het het doel uit je werk en je leven.

Oprechte aandacht zonder oordeel en zo de essentie vastpakken is wat ik het liefste doe. Zo fijn als ik op deze manier mensen (en organisaties ) weer in beweging krijg zodat ze zich energieker en vitaler voelen.

Contact

let's meet

info@debeeldvanger.nl

06 288 33 418