MET VERTROUWEN KEUZES MAKEN

“van de automatische piloot naar de handbediening”

3 daagse training voor (te) drukke ondernemers 

Merk je dat je steeds vaker tijd te kort komt voor jezelf doordat je steeds “Ja” zegt tegen dingen terwijl je “Nee” bedoelt? 

Voel je je vaak s’avonds uitgeblust en kun je je maar moeilijk ontspannen? 

Kun je heel goed voor anderen zorgen en vergeet je jezelf daardoor makkelijk? Kun je maar moeilijk loslaten en heb je altijd het idee dat je geleefd wordt? 

EN

Moet het eerst allemaal perfect geregeld zijn voordat je een volgende stap zet?

Veel mensen met een eigen bedrijf of drukke verantwoordelijke baan lopen vast in het bewaken van hun grenzen omdat ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben of zich schuldig voelen naar anderen. Ook ligt er overal afleiding op de loer waardoor focus houden en prioriteiten stellen continue een uitdaging is. 

Hoe zou het zijn als van nog meer waarde voor je omgeving bent als je jezelf moeiteloos op de eerste plaats kunt zetten en met vertrouwen keuzes kunt maken.

Wij kennen het goed; maar doorgaan en werken en leven op de automatische piloot. In deze corona tijd waarin alles anders is merk je dat wellicht ook wel, dat je iets anders te doen hebt dan je al deed. Voel je ook dat het nu de tijd is voor een mooi begin van iets nieuws?

3 DAAGSE TRAINING; 

“MET VERTROUWEN KEUZES MAKEN!”

Deze training is praktisch, concreet en interactief. 

Wat ga je leren:

  • Je krijgt inzicht in wat er nodig is om voor jezelf te kunnen kiezen.
  • Hoe je de regie neemt over de balans in je werk/leven, ook bij drukte of wanneer je je opgejaagd voelt. 
  • Wat jouw blinde vlekken zijn waardoor jij je grenzen onvoldoende bewaakt.
  • Hoe je omgaat met schuldgevoel, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en perfectionisme. 

Na deze training:

  • Weet je hoe je de regie neemt over de balans in je werk/leven. 
  • Heb je inzicht in hoe je jouw grenzen tijdig herkent en aanvoelt.
  • Weet je exact waar je vanaf morgen “Nee” tegen gaat zeggen zodat je meer tijd en energie overhoudt. 
  • Heb je een manier ontdekt die voor jou goed voelt en die je elke keer weer kunt gebruiken wanneer het tijd is om voor jezelf te kiezen.  
DKF - portret Roberto - 2017-9-3

Roberto heeft als voormalig manager in het bedrijfsleven zelf te kampen gehad met burn-out klachten.

Door zijn drijfveer om mensen te helpen groeien op persoonlijk vlak, gecombineerd met zijn eigen ervaring met burn-out, koos hij ervoor om anderen te begeleiden om beter met stress om te gaan en te kiezen voor zichzelf, gezondheid en geluk.

Roberto liet zich omscholen en is sinds 5 jaar specialist in stress en burn-out preventie. Hij heeft door middel van het verzorgen van coaching en trainingen, inmiddels meer dan 400 mannen en vrouwen geholpen te herstellen van chronische stressklachten, hun werk-privé balans drastisch te verbeteren en een burn-out te voorkomen. 

Daniëlle is jarenlang manager en freelance fotograaf geweest. Nu is ze beeldvanger, gecertificeerd coach en trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap. Ze leert mensen in het bedrijfsleven “echt” contact maken met zichzelf door de blinde vlekken te vangen. Onze verbeelding geeft ons namelijk meer zorgen dan de werkelijkheid. “Echt” contact maken met jezelf vraagt om persoonlijk leiderschap.

 

Daniëlle Krijtenburg

Daniëlle en Roberto kennen elkaar van de opleidingen die ze hebben gevolgd op het gebied van Vitaliteit. Door hun krachten te bundelen, ieder vanuit hun eigen expertise, hebben zij samen deze training ontwikkeld. 

Praktische informatie

Training: “in vertrouwen keuzes maken “

Meld je aan!

Concreet resultaat van deze training

Je leert in een stap voor stap proces hoe je de regie neemt over je werk en privé-leven zodat je niet meer het gevoel hebt je er niets aan kunt doen dat het loopt zoals het loopt.

Je gaat beter je grenzen bewaken, jezelf centraal stellen en je behoeften uitspreken op een manier die bij je past zonder je schuldig te voelen

Omdat je snel de positieve effecten merkt krijg je snel vertrouwen in de keuzes die je maakt.

Hierdoor ga je snel meer energie, innerlijke rust en fysieke ontspanning ervaren

Je weet wat je elke keer en op elk vlak in je leven kunt toepassen zodat je snel weer meer plezier en met positieve energie geniet van je leven naast je bedrijf.

Waarom is deze training anders?

Deze training is niet vrijblijvend. Omdat je tussen de trainingsdagen in concreet aan de slag gaat met het geleerde ga je direct al resultaat merken.

Omdat je in de groep interactief met elkaar bezig bent leer je van elkaar en doe je nieuwe inzichten op.

Als je alleen maar achterover wilt leunen en theorie tot je wilt nemen dan is dit niet de training voor jou. Even goede vrienden.

Wil je inzicht in je eigen gedrag, ben je klaar voor verandering en wil je écht stappen maken?

Dan is dit de perfecte training voor jou die je helpt om met vertrouwen te kiezen voor jezelf en afrekent met die vervelende automatische piloot.

Je krijgt er ook nog 2 bonussen bij.

Bonus 1

Een 1 op 1 coachingssessie met Roberto of Daniëlle, in te plannen na aanmelding

Waarde: € 175,00

Bonus 2

Een Q&A sessie met orthomoleculair voedingsdeskundige Usna van Andel. 

Waarde: € 85,00

Jouw investering voor deze 3 daagse training

Ben jij klaar om jezelf beter te leren kennen waardoor keuzes maken je makkelijker af gaan dan is deze training de moeite waarde. Jouw investering voor deze verdiepende dagen is slechts  € 349,- (ex btw voor ondernemers) en inclusief btw als je deze kosten niet kunt aftrekken.

Wat gaan we doen en wanneer: 

Dag 1; 1 april 09.30-12.00uur

Dag 2; 15 april 09.30-12.00uur &  

Q & A; 29 april van 10.00-11.30uur

Dag 3; 12 mei van 09.30-12.00uur

Dit gaan we doen

Dagdeel 1
Op deze eerste dag staat ‘Mindset voor succes’ centraal. Je leert hoe je een stap voor stap proces je doelen bereikt en hoe je met jouw persoonlijke valkuilen en gedachten dealt waarmee jezelf telkens saboteert. Aan het einde van dit dagdeel krijg je een concrete praktijkopdracht mee die de volgende keer besproken wordt.

Dagdeel 2
Het thema van deze tweede dag is: ‘Hoe houd ik focus op dat wat ik me had voorgenomen’. Grenzen bewaken 2.0 zeg maar, zodat je ja zegt tegen jezelf en jouw doelen en nee tegen afleiding. Aan het einde van dit dagdeel krijg je weer een concrete praktijkopdracht mee die de volgende keer besproken wordt. Tussentijdse

Q&A 29 April 2021 10:00 tot 11:30
Ongetwijfeld zul je willen sparren of vragen willen stellen omdat je al zulke goede stappen maakt en er meer inzichten zijn gekomen. Dan is deze Q&A het perfecte tussenstation.

Dagdeel 3 

In dit laatste dagdeel leer je hoe je de regie over je eigen leven blijft houden. Hoe je trouw blijft aan jezelf, jouw doelen en altijd met vertrouwen de juiste keuzes blijft maken, zelfs in als de waan de dag dreigt over te nemen.