VERDIEPINGSDAG VOOR TRAINERS HORMOONFACTOR

Je kunt jezelf pas echt goed zien door de ogen van een ander

Voor trainers Hormoonfactor organiseren wij in de omgeving van Utrecht een supervisiedag. Ben je al een tijdje trainer Hormoonfactor of net begonnen en heb je behoefte aan verdieping en reflectie m.b.t. jouw als coach en als mens. Wil je je ‘vast laten pakken’ in je vak, dat wat je geleerd hebt wakker houden en verdiepen of loop je vast, kun je jezelf er maar niet toe zetten om een volgende stap te maken, verlies je teveel aan energie, etc.

Tijdens deze supervisiebijeenkomst(en) leer je het eigene van jezelf verder te integreren in je vakmanschap en het te gebruiken als bron in je werk en leven.

Praktische zaken:

 • Datum: 8 maart 2024

 • Tijd; inloop 09.30uur, start 10.00uur tot 16.30uur

 • Locatie: in de omgeving van Utrecht

 • Tarief: € 185,- (ex 21%btw)

 • Maximaal 10 deelnemers

   

Even voorstellen:

Ik ben Wendy van Zon. Voor een gedeelte van jullie ook wel bekend als een van de oud-trainers uit het team van de Trainer Hormoonfactor. Naast mijn eigen bedrijf in coaching, begeleiding en training heb ik jaren met veel plezier lesgegeven bij de opleidingen, Trainer Hormoonfactor, Mental Coach, Stress en Burn-outcoach en Beweegcoach van Sonnevelt Opleidingen. Inmiddels alweer vele jaren werkzaam voor Phoenix Opleidingen en hierin ook weer onderweg als zelfstandig ondernemer in dit prachtige ambacht. Hoe leuk om samen met Daniëlle dan ook weer terug te keren bij jullie en precies dat te kunnen doen waar ik me als een vis in het water voel. Ik kijk naar jullie uit!

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, inmiddels geef ik alweer een aantal jaren, met veel plezier, de les coachen naar gedragsverandering bij de opleiding Trainer Hormoon Factor. Ooit deze les overgenomen van Wendy. 

Na eerst jaren les van haar gehad te hebben nu dus samen voor de groep en daar kijken we enorm naar uit. Naast mijn eigen bedrijf Beeldvanger, waar ik vooral vrouwen coach naar een beter zelfbeeld, werk ik als Vitaliteitscoach binnen de politie. en geef ik ook trainingen over oa leiderschap in het bedrijfsleven.

Kortom zou je in een veilige setting naar bepaalde persoonlijke of professionele vraagstukken willen kijken?

Meld je dan nu aan voor deze waardevolle supervisiedag.

Concreet resultaat van deze workshop:
  • Je leert jezelf beter kennen op een diepere laag. 
  • Je krijgt inzicht in je patronen.
  • Je leert anders kijken naar situaties, helderder waardoor je beter kunt beslissen wat goed voor je is. 
  • Wat je persoonlijke valkuilen en gedachten zijn en hoe je daarmee kunt dealen.

   

JA IK MELD ME AAN VOOR DEZE WAARDEVOLLE SUPERVISIEDAG

Wanneer: vrijdag 8 maart 2024
Tijd: 10.00 tot 16.30 uur, inloop vanaf 09.30uur

Waar: omgeving Utrecht 

Jouw investering voor deze verdiependsdag is € 185,- (ex btw).

Heb je nog een vraag? Stuur ons een mail en je ontvangt binnen 2 dagen een reactie.