De beeldvanger is de personal coach voor vrouwen in het bedrijfsleven.

MEER ZINGEVING ZONDER SCHULD
GEVOEL

foto de beeldvanger

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, Beeldvanger. Ik help vrouwelijke managers/ondernemers een beter beeld krijgen van zichzelf waardoor ze verder kunnen in hun carrière. 

We hebben andere mensen nodig om ons te vertellen wat we zelf niet zien. Het zijn de blinde vlekken die ons eigen functioneren kunnen ondermijnen.

IMG-1903

Don’t just exist, live

Aanbod

Is tijdsdruk je grootste uitdaging en ben je altijd op zoek naar de balans tussen je  drukke baan en je gezin en daardoor altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen. Je wordt eigenlijk geleefd en je bent de grip en de regie kwijt over je leven. Zonde. Kijk hier wat ik voor je kan betekenen zodat je weer in balans komt. 

Beeldvangersessie

2.5 uur


Bekijk

Coachingstraject

Voor langdurig resultaat


Bekijk

Teamtraining

Voor meer impact


Bekijk

Over mij

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, beeldvanger.  Ik hou van creëren, van mooie dingen maken. Mezelf onzichtbaar maken en observeren zijn kwaliteiten van mij, ik heb er zelfs mijn beroep van gemaakt. Met veel plezier heb ik jarenlang als fotograaf het beeld gevangen van mensen en momenten. Iets vastleggen in de meest pure vorm, zonder bewerking, daar hou ik van. Gewoon zoals het is, dat waar het echt om gaat. Noem het een hang naar echtheid. Daarnaast heb ik bijna de helft  van mijn leven als leidinggevende gewerkt in een grote organisatie.


Lees mijn verhaal

Let’s meet!